HVO “Ontspanning” Vaassen/Epe 55+ en Dames wedstrijd.

door | jul 11, 2023 | Nieuws

Ook dit jaar 2023 werden er weer een tweetal viswedstrijden, voor 55+ en dames, door HVO georganiseerd en wel op 22 juni en 6 juli in de vijver bij kasteel” Cannenburch”.

Tijdens de eerste wedstrijd was het een natte bezigheid want de regen viel tijdens de gehele wedstrijd  gestadig naar beneden en enkele vissers(sters) hielden het voor gezien maar gelukkig de doorzetters werden beloond  want de meesten vingen wel 1 of meer vissen.

Bij de 55+ ers was het Jan Schepers die koploper was met 2670 gram en bij de dames was het Lisa Bosman met 1045 gram. Beiden leverde dat een 30-tal wedstrijdpunten op.

Tijdens de tweede wedstrijd op donderdag 6 juli was het een totaal ander weer plaatje want de zon scheen en de temperatuur was zomers warm en ook het aantal deelnemers(sters)was  hoger .

Na de loting ging een ieder naar zijn of haar plek en kon de wedstrijd beginnen. Het was voor enkelen ook lekker ontspannend aan de waterkant getuige de vele (gezellige)schimpscheuten die er onderling uitgewisseld werden, ja dat is ook vissen en tevens ontspannend om zo lekker aan de waterkant te zitten met elkaar.

Maar goed hier kwam ook een eindsignaal en moest de vangst gewogen worden en dus werd ook een (eind)uitslag bekend gemaakt.

De wedstrijduitslag was bij de 55+ ers  zo dat Albert Bosman het meeste gewicht aan de schaal bracht n.l. 2600 gram  en bij de dames was het Diana Vosselman met 1010 gram.

Ook werd nu de eindstand bekend gemaakt en bij de 55+ ers werd  Albert Bosman  Kampioen 2023 met een eindtotaal van 58   wedstrijd punten en 4880 gram en bij de dames werd  Kampioen Nathalie van de Brink met  56 wedstrijd punten en 1665 gram . Al met al waren het weer gezellige avonden daar rondom de vijver bij de Cannenburch.

 

Foto’s: Berus v/d Oosterkamp

 

 

 

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: