Vaassen – Koppel-Swoe en Vluchtelingenwerk hebben een huiskamerproject opgezet in steunpunt Bloemfontein. Iedere dinsdagochtend en woensdagmiddag is iedereen van harte welkom om een praatje te maken of een vraag te stellen.

Veel wijkbewoners weten de weg naar Bloemfontein te vinden voor reguliere activiteiten. Naast de activiteiten biedt Bloemfontein meer, namelijk de huiskamer. De huiskamer is bedoeld als een plek in de wijk waar je naar toe kunt als je een vraag hebt of als je een praatje wilt maken onder het genot van een kopje koffie/thee. In een hoek van de ontmoetingsruimte is een zitgedeelte ingericht waar je een spelletje kan spelen, wat kan drinken of lezen.

Tevens functioneert de huiskamer als een inloopmoment waar men met vragen over uiteenlopende onderwerpen terecht kan. Denk aan juridische vragen, vragen over woningbouw, melden van een niet pluis gevoel, zorgen rondom wonen of behoefte aan een luisterend oor.

De huiskamer is open op dinsdag 9:00 tot 11:30 uur en woensdag van 13:30 tot 16.00 uur. Er is een sociaal werker van Vluchtelingenwerk of Koppel-Swoe aanwezig die ondersteund worden door vrijwilligers van beide organisaties.

Voor informatie kan men terecht bij: Koppel-Swoe, telefonisch bereikbaar op nummer 0578-676767. Contactpersoon is Karien van den Berg. Of via de e-mail k.vandenberg@koppelswoe.nl. Kijk ook op www.koppelswoe.nl