Marvin leerde het hoveniersvak kennen bij het hoveniersbedrijf van Egbert Veldhuis in Vaassen. Hier heeft hij, zoals hij zelf zegt, met veel plezier gewerkt en veel mogen leren. Maar hij had al snel voor zichzelf bedacht ‘dit wil ik ook’. Door eerst twee dagen in de week voor zichzelf te beginnen, kon hij een klantenkring opbouwen. Maar al snel besloot hij om de stap helemaal te wagen en volledig voor zichzelf te beginnen. ‘Hier heb ik nog nooit spijt van gehad’ aldus Marvin.

Marvin bedankte vandaag al zijn klanten met een overheerlijke slagroomtaart.

‘Ik had van tevoren nooit kunnen bedenken dat het zo voorspoedig van start zou gaan. Juist dit jaar lijkt het wel of mensen meer investeren in hun huis én tuin. En wellicht ook wel logisch, gezien de huidige coronatijden. Iedereen is meer thuis, dan wil je genieten van een mooi huis met een mooie tuin. En dat laatste, daar zorg ik graag voor! aldus Marvin.

Na een bedrijfsbus en aanhanger, heeft hij het afgelopen jaar ook geïnvesteerd in een kraan. ‘Deze kun je natuurlijk altijd huren, maar het is veel efficiënter om zelf zo een werktuig in bezit te hebben. Je bent dan nooit afhankelijk van anderen’. Marvin werkt veel samen met een vast aantal jonge enthousiaste jongens, die van aanpakken weten.

Op de website van Hoveniersbedrijf Marvin Machielsen valt te lezen:

Uw veelzijdige hovenier in Vaassen en omstreken

Wij helpen u graag van A tot Z op het gebied van uw tuin. Denk hierbij aan het onderhouden van uw tuin, het aanleggen van een nieuwe tuin of het verticuteren van uw gazon. Met een breed aanbod van machines en materiaal is het mogelijk om alle werkzaamheden vakbekwaam, nauwkeurig en efficiënt uit te voeren.

Facebook
Op zijn facebookpagina (https://www.facebook.com/marvinmachielsenhoveniersbedrijf) staan veel foto’s van projecten die hij (met zijn team) het afgelopen jaar heeft uitgevoerd. Hier zijn dan ook prachtige tuinen gerealiseerd.

Sponsor
Sinds kort is Marvin sponsor geworden van Vaassen Actief. Wij zijn trots om hem als sponsor te mogen verwelkomen en het team van Vaassen Actief feliciteert hem hierbij dan ook met zijn jubileum!

Contact met Marvin?
Wil jij ook dat Marvin jouw tuin opnieuw inricht of deze een opfrisbeurt geeft? Neem dan contact met hem op via telefoonnummer (06) 402 669 97 of via e-mailadres info@marvinmachielsenhovenier.nl.