Op woensdagavond 22 augustus werd het Vaassense koor Hosanna op hun eerste repetitieavond verrast door René Steunenberg van de Rabobank. Hij overhandigde namens het Rabofonds Noord Veluwe aan de voorzitter en penningmeester van het koor een cheque van 1.000 euro.

Met het Rabofonds Noord Veluwe beoogt de Rabobank de lokale omgeving te versterken door projecten die de economische, sociale, culturele en duurzame omgeving in de regio bevorderen te ondersteunen.

De donatie aan Hosanna is bestemd voor het concert ter gelegenheid van het 95-jarig jubileum van het koor. De voorbereidingen voor dit concert, dat op vrijdagavond 5 oktober in de Dorpskerk wordt gehouden, zijn in volle gang. De dag na het concert is het koor ’s morgens tijdens op openstelling in de Dorpskerk aanwezig om de felicitaties van het jubileum in ontvangst te nemen en de ervaringen van het concert te delen.

Na de overhandiging van de cheque en de presentatie van de plannen verrasten een aantal muzikanten van brassband Apeldoorn de aanwezigen door een kort concert te geven. Onder het genot van een drankje en de muziek konden de leden van het koor de plannen tot zich in laten werken en al even