Vanaf dinsdag 22 mei tot en met maandag 28 mei is de Hoofdweg vanaf de Kerkhofweg tot en met het Hezeplein in Emst gesloten voor al het gemotoriseerde verkeer. Alle woningen en bedrijven blijven bereikbaar voor fiets- en voetgangers via het al gerealiseerde fiets- en voetpad. Voor het verkeer van en naar Epe en/of Vaassen is er dan een omleiding beschikbaar.

Herstelwerkzaamheden
Deze week worden er ook herstelwerkzaamheden uitgevoerd bij de rotonde Oranjeweg en bij de komgrens aan de kant van Epe. Over die werkzaamheden en bereikbaarheid is op dit moment nog niets bekend.

De uitvoerder Roelofsgroep hoopt dat iedereen mee werkt om deze werkzaamheden goed en veilig te laten verlopen. Daarom vragen zij om:

  • De verkeersafzettingen intact te laten.
  • Kinderen, huisdieren, etc. tijdens de werkzaamheden op afstand te houden, in verband met de machines.
  • Auto’s buiten de afzettingen te plaatsen en ook niet direct voor de afzetting i.v.m. transport bewegingen.
  • De afvalcontainers aanbieden zoals gebruikelijk, Zij verplaatsen voor u de afvalcontainers in overleg met Circulus-Berkel naar een bereikbaar punt.

Meer informatie
Als u meer wilt weten over de werkzaamheden dan kunt u bij de keet aan de Eperweg thv nummer 4 en 6 op woensdagen tusen 10:00 en 11:00 terecht. En u vragen kwijt bij  de omgevingsmanager van de Roelofs groep, de uitvoerder van deze opdracht.

Openbaar Vervoer©2018 Vaassen Actief
Keolis meldt ons dat de bushaltes Handelseburg en Hezeplein in Emst tussen 22 mei 5:00 uur en 28 mei 23:59 vervallen. Om de busreizigers vanuit Emst te vervoeren rijdt er een pendelbus. Deze pendelbus rijdt vanaf de Oranjeweg als de rotonde is gestemd en anders vanaf de halte Oranjeweg, naar Epe Klaarbeek. Hier wordt aansluiting gegeven op de bus naar Apeldoorn en is het mogelijk om overstappen op de bussen naar Zwolle. Zie hiervoor de dienstregeling van de lijnen 202 en 203. Wel moeten de reizigers rekening houden met extra reistijd.

Overigens rijden er en Epe ook weer pendelbusjes tot en met 28 juni vanwege andere werkzaamheden. Plan je reis dus goed op 9292.nl