Op zaterdag 15 december 2018, de laatste competitiedag van 2018, werden de voetballers van KCVO JO19-1 onder grote belangstelling in nieuwe tenues gestoken. Sponsor van het elftal is opnieuw Hollander Techniek uit Apeldoorn. De spelers kregen van Rob Beekhuis (medewerker van Hollander Techniek) persoonlijk een shirt, broek en kousen uitgereikt.

Hollander Techniek
Als technisch integrator biedt Hollander Techniek volop verrassende kansen in onze nieuwe economie. Met innovaties en samenwerking creëert zij complete oplossingen die toegevoegde waarde geven aan activiteiten van bedrijven in de utiliteit, retail en industrie. Hollander Techniek heeft een compleet palet aan diensten en technieken waarmee de klant eindeloos mag combineren. Als werkgever biedt Hollander Techniek haar medewerkers volop kansen. Het bedrijf is afgelopen jaar verkozen tot ‘beste leerbedrijf Techniek en Gebouwde omgeving 2018 in Nederland’.

Tweede termijn
Als het gaat om het ‘tenueplan’ van KCVO, gaat Hollander Techniek met het elftal JO19-1 een tweede termijn van 4 jaar in. Dit past naadloos in haar sport-promotiebeleid. In de eerste termijn was het Melvin van Ast die zich sterk maakte voor de sponsoring van KCVO JO19-1. Voor deze tweede termijn was het Jordi Prins, assistent trainer van het elftal. Jordi wist Hollander Techniek te overtuigen om een tweede termijn in te gaan met het tenueplan voor het elftal.

Steentje bijdragen
Rob Beekhuis gaf aan hoe Hollander Techniek de verlenging van de sponsoring heeft toegekend. Beekhuis zei hierover: ‘KCVO is door grote inzet van bestuur, trainers, leiders en leden goed bezig om de jeugd op een hoger niveau te krijgen. Daarbij staat het plezier in de sport voorop. Door deelname aan het tenueplan kan Hollander Techniek haar steentje hieraan bijdragen. De spelers komen met deze kleding professioneel voor de dag.’

Blij en plezierig
Het mag duidelijk zijn dat de spelers blij zijn met hun nieuwe tenues. Laurens Betting, lid van de sponsorcommissie van KCVO, laat weten dat KCVO het bijzonder plezierig vindt zo’n betrokken sponsor te hebben.

Foto:

Bovenste rij: Wesley Kloezeman, Max ten Tije, Phillip Hulshof, Mitchell Breden, Jesse Oortwijn en Wouter van Spanje.

Middelste rij: Yorick en Rob Beekhuis, Jorn Hendriks, Erik Prins, Marcel van de Schepop, Jordi Prins, Melvin van Ast en Paul Dinnissen.

Onderste rij: Floris Verheul, Owen Westra, Casper Aarts, Talal Alhamo, Zakariya Ali Hassan, Koen Jaspers en Daniël Dinnissen.