Op zaterdag 1 september vieren de eigenaren Rik van Voorst en Tom Beekman het één jarig bestaan van Highfive Sports. Om dit met jullie te vieren organiseert Highfive Sports op zaterdag 22 september het spel “Fortnite” in de gymzaal!

Dit nieuwe spel is gebaseerd op het immens populaire, gelijknamige, videospel. Kinderen van 6 t/m 12 jaar kunnen gratis mee doen met deze spectaculaire activiteit. Je kunt je opgegeven via highfivesports@hotmail.com om dit feest in Vaassen 15.30 – 16.30 uur (Oosterhof-gymzaal) of in Epe 13.00 – 14.00 uur (Klimtuin) mee te vieren.

Oprichting

In 2016 kwam het idee bij Rik en Tom op om sportieve kinderfeestjes te gaan organiseren.

Op basis van hun ervaring als buurtsportcoach zijn er diverse concepten op tafel gekomen. Uiteindelijk zijn deze concepten concrete plannen geworden in de zomer van 2017.

Op 1 september 2017 werden deze plannen definitief door Highfive Sports op te richten.

Na een brainstormsessie over de bedrijfsnaam kwam men al snel op de naam Highfive Sports. De highfive is namelijk bij beide heren het handelsmerk in het dagelijks leven bij hun werk als buurtsportcoach. Het handgebaar, welke afkomstig is uit de sport, benadrukt het gezamenlijk vieren van een triomf. De toevoeging ‘Sports’ benadrukt het sportieve karakter waarin de kinderfeestjes worden gegeven.

 

Uitbreiding

Nu één jaar na dato is het zover! Highfive Sports start met het organiseren van sportieve personeelsfeesten. Rik van Voorst: “Toen wij in 2017 begonnen met het organiseren van kinderfeesten werden wij al vrij snel benaderd of wij ook sportieve personeelsfeesten verzorgde“.

 

In juni 2018 heeft Highifve Sports voor het eerst voor 25 personeelsleden van KoppelSwoe “ontmasker de mol” georganiseerd. Tom Beekman: “Het enthousiasme en de vele positieve reacties die wij na afloop ontvingen heeft ervoor gezorgd dat wij vervolg gaan geven aan het organiseren van personeelsfeesten”.

 

vanaf 1 september kunnen bedrijven Highfive Sports inschakelen om samen met het personeel plezier te maken tijdens verschillende sportieve activiteiten. De personeelsfeesten kunnen op verschillende locaties gehouden worden.

 

Winactie!

Highfive Sports heeft op dit moment een winactie online staan op de facebookpagina op: www.facebook.com/HighfivesportsNL. Hierbij kun je een sportief personeelsfeest winnen t.w.v. € 400,- .

 

Contact

Heeft u interesse in een kinderfeestje of een personeelsfeest met een sportief karakter? Neem dan vrijblijvend contact op met highfivesports@hotmail.com.  Of kijk eens op onze website: www.highfivesports.nl