Zon, zee, marktjes en Franse terrasjes, oftewel het Mediterrane leven is het thema van het Frans Festijn. Tijdens dit festijn op 4 en 5 augustus bij kasteel de Cannenburgh heerst er een zwoele sfeer van ontspannen en onthaasten.

Kom het mediterrane assortiment in de 70 stands ontdekken van brocanteurs, kunstenaars en verkopers van delicatessen, sieraden en Frans tafellinnen. Proef de lekkernijen van de vele foodtrucks en laat u, samen met uw kinderen, verrassen door de karikaturist, doe mee met de workshop stempels maken van linoleum en of geniet van een mooie reislezing. En dit alles natuurlijk omlijst door heerlijke chansons en ballades.

Extra aandacht verdienen de vele gepassioneerde kunstenaars, die hun werk laten zien in het groene parklandschap. Voor kleine kunstenaars is er de gelegen om zich uit te leven in de tekentent.

Zaterdag 4 en zondag 5 augustus begint het Frans Festijn om 10:00 uur. Zaterdag duurt het tot 18:00 uur. Zondag stoppen ze een uurtje eerder en is het festijn om 17:00 uur afgelopen.

De entree bedraagt € 7,50 en kinderen tot 12 jaar mogen gratis mee naar binnen.

Tijdens het Frans Festijn is het kasteel ook te bezichtigen. De entree voor een bezoek aan het kasteel is € 5,00 en voor kinderen/jongeren van 4 t/m 18 jaar € 3,00. Het kasteel is dagelijks geopend van 12.00 – 17.00 uur.

Donateurs GLK, Museumkaarthouders en Rembrandtkaarthouders betalen entree voor het Frans Festijn maar hebben op vertoon van geldige pas gratis toegang tot het kasteel.