Het bekende koor van tv: “Song and Relation”, treedt 24 juni op in Emst!

door | jun 19, 2023 | Nieuws

Zaterdag 17 juni is het gemengde koor Song and Relation van Zangvereniging Zang & Vriendschap uit Emst op TV geweest in de 4e aflevering van het tv programma ZING! Het koor deed met 2 andere koren, zanggroep Six O’Clock en jazzgroep Vocalzz, auditie voor mentor Roel van Velzen. Het koor zong de ballad “Don’t worry about me” van Frances”. De mentoren waren ontroerd over het nummer, het kwam echt binnen. Maar het mooie tv avontuur is helaas wel hier gestopt, want het koor dat doorgaat is zanggroep Six O’Clock uit Amsterdam. Jammer, maar Song and Relation is weer een mooi tv avontuur rijker en dat heeft de saamhorigheid nog meer vergroot. ( Eerdere tv-avonturen waren in 2007 “Korenslag” met Henny Huisman en in 2014 bij “In Koor” Kerstconcert van Tv Gelderland) Zij hadden deze auditie ook niet willen missen!

Wilt u Song and Relation in het echt zien en tevens genieten van de andere 4 koren? Zaterdag 24 juni geeft de zangvereniging haar zomerconcert. Kom dan om 19.30 uur in dorpshuis De Hezebrink in Emst (de zaal is open om 19.00 uur). Hiervoor zijn nog kaarten verkrijgbaar, bij de leden of via een mail naar zenv-secretaris@hotmail.com of aan de zaal. Kinderen t/m 12 jaar betalen 3 euro en volwassenen 7,50 euro. Ook hebben we een geweldige verloting met schitterende prijzen, gesponsord door diverse ondernemers uit Emst en omstreken. Een kleine kledingtip: Doe uw kleurigste zomerse kleding aan en dan maken we er samen een mooi zonnig zangfeestje van!

Zang en Vriendschap, waar het koor Song & Relation deel van uitmaakt, viert in 2024 haar 100-jarig bestaan. De vereniging uit Emst is al die jaren een begrip voor jong en oud. Lijkt het jou ook leuk om te zingen ? Kom gerust eens kijken of meedoen. Kijk voor de tijden even op de website www.zangenvriendschapemst.nl

 

 

 

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: