Een enthousiaste groep vrijwilligers van Koppel-Swoe organiseert voor 50 plussers uit de gemeente Epe verschillende uitstapjes. Op woensdagmiddag 12 februari staat er een busreis gepland naar Harderwijk waar het museum van Marius van Dokkum en het Palingexperience worden bezocht.  

Het Marius van Dokkum museum in Harderwijk is geen gewoon museum, maar hier kun je hardop lachen en samen genieten van humoristische voorstellingen; dit is zijn handelsmerk. In de boekhandel kan men zijn leuke kaarten vinden.

Na dit bezoek brengt de touringcar de deelnemers naar de volgende bestemming. Men wordt ontvangen met een welkomstdrankje. Dries van den Berg en zijn zoon René zullen de rondleiding geven en de deelnemers laten kennis maken met de wereld van de palingvisserij en het verwerken daarvan. Ook zal er een film te zien zijn over de palingvangst en een demonstratie paling fileren. Misschien mogen de deelnemers wel een stukje proeven van deze lekkernij.

Daarna is er gelegenheid dat men op eigen gelegenheid het palingmuseum bezoekt. De middag wordt afgesloten met een lekkerbek- of kibbeling menu. Na een goed gevulde maag en vol van alle indrukken zal de buschauffeur de deelnemers weer naar Epe rijden, waar men rond 18.00 uur zal arriveren.

Aanmelden kan bij Koppel-Swoe 0578-676767

Kosten € 33,25

Vertrek: 13.00 uur bij Reailpark de Poort in Epe

Bekijk ook de website voor meer informatie over de uitstapjes: https://koppelswoe.nl/diensten/zomer-en-winteruitjes/