Team ’t Smallert meldt het volgende:

Het Hemelvaartsweekend staat voor de deur. Op ’t Smallert kun je vissen op één van onze forelvijvers of op de avonturenvijver met karper, steur en meerval.

Ook ons speelpark zal vanaf woendag weer geopend zijn. Zonder kanovijver en waterglijbaan en daarom met een lagere entreeprijs.

Voor zowel het vissen als het speelpark geldt; wie het eerst komt, die het eerst maalt. Reserveren is niet mogelijk. Kom op tijd, vol = vol.

Een 1,5-meter-maatregel betekent voor onze keuken, bar en balie dat we een stuk minder personeel in kunnen zetten. We hanteren daarom een eenvoudige menukaart om al onze bezoekers zo snel en verantwoord als mogelijk van eten en drinken te kunnen voorzien. Je vindt op onze menukaart o.a. boerenbrood met huisgerookte vis, frietjes, snacks, broodjes en drankjes.

Team ’t Smallert meldt het volgende:

Op ’t Smallert mogen geen zelf meegebrachte consumpties meer genuttigd worden. Om in deze coronatijden het omzetverlies door de beperkte opening van het park financieel gezien minder ingrijpend te maken mogen alleen consumpties van ’t Smallert genuttigd worden. We rekenen op je begrip.

Nog even wat kleine mededelingen:

Veel van onze activiteiten hebben we moeten annuleren maar het zomeravondvissen start aanstaande vrijdag, het zalmforelweekend staat voor volgend weekend gepland, we hebben een kindervismiddag voor forelvissen en voor de avonturenvijver, Fishing&Tasting i.s.m. Veluwse Schavuyt en bbq-team Fun2Meat kan doorgaan en dat belooft een gezellige, smakelijke, ontspannen avond te worden.

Aanstaande vrijdag bezorgen we weer verse en gerookte vis en mooie vispakketten in de gemeente Epe.

Wanneer je ons park bezoekt gaan we ervan uit dat je ons coronaprotocol volgt.