Heel Epe Beweegt; Larisa Brinkhoff-Lentjes stelt zich voor en geeft uitleg!

door | mrt 23, 2018 | Nieuws | 0 Reacties

Mijn naam is Larisa Brinkhoff-Lentjes en ben vanaf 1 maart 2018 de regisseur voor de aanpak jongeren op gezond gewicht (JOGG) in de gemeente Epe. De regie van de JOGG activiteiten in Epe ligt bij Koppel-SWOE en wordt uitgevoerd in samenwerking met Heel Epe Beweegt en de gemeente Epe.

Vanuit JOGG stimuleer ik de gezonde en actieve leefstijl onder de jeugd en jongeren (0-19 jaar) in de gemeente Epe. Om dit zo goed mogelijk op te kunnen pakken, is samenwerken met verschillende organisaties, zoals kinderopvang, scholen, zorg- en welzijn en bedrijven, belangrijk.

Zo zouden we met de kinderopvang de aanpak van de ‘Gezonde Kinderopvang’ op kunnen pakken om de gezonde leefstijl onderdeel te maken van de dagelijkse praktijk in de kinderopvang.
Onder de aanpak van JOGG vallen verschillende pijlers: Politiek- Bestuurlijk draagvlak, Publiek- Private samenwerking, Sociale Marketing, Verbinding Preventie en Zorg en Wetenschappelijke Begeleiding en Evaluatie. Met deze pijlers moet de gezonde keuze de gemakkelijke keuze worden voor de jeugd en jongeren in Epe.

Als aanjager van de gezonde leefstijl wil ik met mijn enthousiasme en ervaringen Epe hier graag bij ondersteunen. Iedereen kan hier aan bijdragen dus neem gerust contact op. Ik ben een echte verbinder en zie vaak vele mogelijkheden.

Om zelf een gezonde leefstijl na te streven, ga ik graag regelmatig hardlopen en vindt ik het leuk om met mijn twee kinderen van 3 en 5 jaar buiten te spelen. Dit kan ik goed oppakken in de omgeving van Arnhem, waar ik woon. Ik houd ervan om actief bezig te zijn en sta altijd open voor een lunchwandeling.

Mocht je contact op willen nemen dan kan dat via l.brinkhoff@koppelswoe.nl of via 06-26 720 951.

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: