De voormalige Kleuterschool Ibbeltje aan de Tippe 3 in Epe komt beschikbaar om in te wonen. Speciaal voor deze locatie kijkt de gemeente naar mogelijkheden voor Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) om deze locatie zelf te ontwikkelen tot bungalows. In deze fase komt de gemeente graag in contact met geïnteresseerde CPO-groepen.

Wat is CPO?

CPO is een vorm van projectontwikkeling waarbij toekomstige bewoners gezamenlijk opdrachtgever zijn voor hun eigen bouwproject. De CPO-groep draagt zelf de volledige verantwoordelijkheid voor het maken van een haalbaar plan. Ook is de groep zelf verantwoordelijk voor de bouw van de woningen.

De locatie

De voormalige Kleuterschool Ibbeltje is een gemeentelijk monument, dat gerestaureerd en getransformeerd kan worden naar drie duurzame geschakelde bungalows.

Reageren kan voor 1 maart

De gemeente komt graag in contact met geïnteresseerde CPO-groepen. De gemeente nodigt daarom collectieve particulieren uit om haar belangstelling kenbaar te maken. Dit kan door het versturen van een indieningsformulier naar gemeente@epe.nl. Doe dit voor 1 maart 2021. Binnen 30 dagen na de sluitingsdatum neemt de gemeente contact op over het vervolg.

Als zich meerdere CPO-groepen melden die in staat zijn het project uit te voeren, dan start de gemeente een officiële selectieprocedure.

Informatie

Voor meer informatie over het object en het indieningsformulier zijn te vinden op de website van de Gemeente Epe.