De technische commissie van de v.v. Emst is erg trots te mogen melden dat hoofdtrainer Harrie de Graaf ook volgend seizoen aan het roer bij de v.v. Emst zal staan.

Voor Harrie de Graaf is dit seizoen het tweede volledige seizoen als hoofdtrainer bij de v.v. Emst nadat hij in het seizoen 2015-2016 ook een half jaar deze rol vervulde maar destijds als interim. Door deze huidige verlenging gaan de v.v. Emst en Harrie de Graaf een vierde samenwerking aan.

De v.v. Emst is uitermate tevreden over de samenwerking in de afgelopen seizoenen. De Graaf werkt erg goed met de jonge v.v. Emst selectie die op dit moment met een aantal inhaalwedstrijden te gaan uitzicht hebben op een plek in de subtop van de 5e klasse G. Dit tot tevredenheid van allen.

De ambities van de v.v. Emst en Harrie de Graaf passen goed bij elkaar dus was het besluit om nog een seizoen deze ambities een vervolg te geven een logisch gevolg.

Ook assistent trainer Jan Huiskamp plakt er nog een jaar bij aan bij onze v.v. Emst selectie. Ook deze samenwerking verloopt al vele jaren erg prettig.

De v.v. Emst is trots deze mooie verlengingen vandaag bekend te mogen maken.