Handbal dames CVO uit tegen HHZD

door | feb 2, 2020 | Nieuws | 0 Reacties

Zondagmiddag 2 februari stond de uitwedstrijd tegen HHZD uit Heino op het programma. HHZD staat op de 10e plek dus op papier moest deze wedstrijd voor CVO goed te doen zijn.
CVO wilde de lijn van de vorige wedstrijd doortrekken, winnen dus! Door aanhoudend blessureleed waren Lynn Bosman, Chantal Mos en jeugdkeepster Fleur Hagen aan de selectie toegevoegd.
De wedstrijd ging op snelheid van start aan beide kanten. Begin eerste helft weet CVO deze snelheid vast te houden maar de dames uit Vaassen kunnen dit helaas niet vasthouden. HHZD maakt hier dankbaar gebruik van en kan wel tot een aantal scores komen.
Door het aanhoudende slordige spel van CVO komen ballen niet lekker aan en gaan de kansen die er zijn er niet in. HHZD komt op voorsprong en weet deze te behouden. Met een stand van 12-10 gaan de twee ploegen de rust in.

De tweede helft neemt CVO meer afstand van de verdediging wat resulteert in een aantal doelkansen. Deze kansen worden helaas niet benut. CVO blijft slordig.
Wanneer het wel lukt om op snelheid te komen denderen de dames makkelijk door de verdediging van HHZD heen maar dit is maar een aantal keer. Pas aan het eind van de tweede helft komt de CVO trein op gang. Mede door een aantal mooie break-outs scoort zij meerdere malen achter elkaar en weten zij voor het eerst deze wedstrijd op voorsprong te komen.
Deze voorsprong wordt behouden en de wedstrijd wordt winnend afgesloten. De eindstand is 21-22.  Volgende week zaterdagavond 8 februari staat de wedstrijd tegen Overwetering uit Olst op het programma. Deze wedstrijd die in de Wieken wordt gespeeld begint om 19.00 uur.

Scores: Eline Meuleman (3), Laura Stegeman (1), Sharon Prins, (4), Demi van der Zwan ( 3),
Lynn Bosman (2), Nienke de Graaf (1), Sara van Bussel (6), Eileen Pelgrom (1).