Naast gezond eten is het ook belangrijk dat je voldoende beweegt. Door te bewegen kun je niet alleen ongewenste kilo’s kwijtraken, maar ook je bloeddruk verlagen, je conditie verbeteren én je zult je er ook prettiger door voelen. In wijksteunpunt Bloemfontein bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan gymnastiek op de maandagmiddag.

Wekelijks onder leiding van een fysiotherapeut, van de fysiotherapiepraktijk Molenhoek uit Vaassen, je lichamelijke conditie op peil houden dat is de grote verdienste van de lessen gymnastiek van Koppel-Swoe in Bloemfontein.

Tijdens de les van een uur worden er allerhande bewegingsoefeningen gedaan. De gymnastiekles wordt gegeven op maandagmiddag van 14.00 tot 15.00 uur en een les kost € 2,50. De eerste les van het seizoen is op maandag 3 september.

Aansluitend is er gelegenheid om, voor eigen rekening, onder het genot van een kopje koffie nog wat na te praten.

Voor informatie en/of aanmelding kunt u terecht bij: Wijksteunpunt Bloemfontein, Linda Seinstra. Telefonisch bereikbaar via Koppel-Swoe op nummer 0578-676767 of van dinsdag tot en met vrijdag op nummer 0578-617118. Via mail l.seinstra@koppelswoe.nl .

Kijk ook op www.swo-epe.nl