Gratis Tablet Introductie Cursus in De Wieken in Vaassen

door | mrt 16, 2018 | Nieuws | 0 Reacties

De digitale ontwikkelingen gaan razendsnel. Jong en oud kan niet meer zonder computer. Om bij te blijven is een tablet steeds gewoner. Dylan Jonker en Maarten van de Heide van Mijn Computer Hulp willen iedereen op een eenvoudige wijze uitleggen wat de mogelijkheden van een tablet zijn.

Contact met familie, vrienden en vooral het verbreden van de horizon. Om iedereen de mogelijkheden van het digitale contact te leren, bieden beide heren een gratis introductie cursus aan.

De basisvaardigheden van het werken met een tablet wordt op vrijdag 23 maart uitgelegd. In dorpscentrum De Wieken, Molenstraat 15 in Vaassen, kan iedereen kennis maken met het werken op een tablet.

De zaal is open vanaf 9.45 uur. Vanaf 10.00 uur tot 12.00 uur worden de mogelijkheden van het werken met een tablet uitgelegd. De toegang is gratis, graag vooral aanmelden via info@mijncomputerhulp.nl of 055-2002000.

De basisfuncties worden uitgelegd en vooral wordt ingegaan op de leuke dingen die mogelijk zijn met een tablet. Hierdoor hopen de initiatiefnemers dat mensen worden gemotiveerd om met deze nieuwe technologie te gaan werken. Waarbij de nadruk ook ligt op het veilig werken in de digitale wereld. De deelnemers krijgen na afloop een boekje met tips mee om dit rustig thuis door te nemen.

Wie al een tablet heeft, kan deze meenemen voor deze bijeenkomst. De organisatoren nemen leen tablets mee om iedereen te helpen op de digitale snelweg.

 


Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: