Goed nieuws voor de inwoners van het buitengebied van Veluwe Oost. Er komt glasvezel! Glasvezel buitenaf geeft de inwoners van Veluwe Oost de zekerheid op de komst van het supersnelle netwerk. De laatste dagen is het aantal aanmeldingen extreem gestegen.
Piet Grootenboer, directeur Glasvezel buitenaf, licht toe: “Halverwege de glasvezelcampagne in Veluwe Oost hebben we een actieaanbod geïntroduceerd. En dat werpt nu z’n vruchten af. Mensen die zich nu aanmelden zijn goed geïnformeerd en kiezen bijna allemaal voor de eenmalig afkoop. Het aantal aanmeldingen is de laatste dagen fors gestegen en met de ervaring vanuit andere gebieden zien we dat er voldoende potentie is in Veluwe Oost. Verder zien we dat het enthousiasme onder de ambassadeurs groot is. Zij rennen zich het vuur uit de sloffen. En mede door hun inzet zien we een snelle stijging in het aantal aanmeldingen.”

Profiteren
Glasvezel buitenaf biedt de inwoners van het buitengebied van Veluwe Oost dit weekend nog de mogelijkheid om gebruik te maken van het speciale aanbod van de eenmalige afkoop voor € 1.000,-. Ook bewoners die zich al hebben aangemeld bij Digitale Stad Veluwe kunnen overstappen naar Glasvezel buitenaf en profiteren van het scherpe aanbod. Wees er snel bij, want tot en met maandag kunt u nog gebruiken van het aantrekkelijke actieaanbod.

Bron: Glasvezel Buitenaf

Dit geldt dus voor inwoners van het buitengebied in de regio Veluwe Oost. De inwoners van de gemeente Epe vallen onder de regio Veluwe Noord Oost Veluwe. Daar is men pas begonnen met het inventariseren van wie er allemaal mee willen gaan doen. Meer info daarover is hier te vinden.