Gitaarcafé Vaassen

door | jun 15, 2023 | Nieuws

Gitaarcafé Vaassen gaat voor de eerste keer van start voor gitaarspelers en luisteraars in café de Toren aan het Marktplein in Vaassen op zondag 2 juli om 15:00 uur tot 18:00. Deelname en toegang zijn gratis.

De bedoeling is om er een terugkerend evenement van te maken met een vrije inloop. Het wordt een laagdrempelig/hobbymatig gebeuren voor zowel jong als oud waar iedere akoestische gitaarliefhebber (zang + gitaar) van het podium kan proeven. Op deze middag mag je ook eigen werk ten gehore brengen. Tevens is het de bedoeling om ervaring uit te wisselen onder het genot van een gezellig drankje. In een tijdbestek van 3 uur kunnen de gitaarspelers worden ingedeeld. Iedere deelnemer kan 3 a 4 nummers van +/- 3 minuten ten gehore brengen. De tijd op deze middag zal worden verdeeld onder de aangemelde deelnemers.

Iedere muziekgenre kan ten gehore worden gebracht, mits het op een akoestische gitaar wordt gespeeld. De geluidsinstallatie is aanwezig en de gitaar kan daar op worden ingeprikt. Ben je geen gitaarspeler dan ben je natuurlijk ook van harte welkom om het gebeuren te aanschouwen, wellicht wordt jij gemotiveerd om te gaan gitaarspelen.

Vooraf opgeven om te komen spelen kan bij Andy van der Haar, 0622813487. Je bent dan zeker van een speelmoment.
Ook kun je op de middag zelf nog opgeven. Iedereen krijgt dus de kans om te spelen.
De inloop is om 14:30 uur en we beginnen om 15:00 uur te spelen.

Wil je in de toekomst op de hoogte blijven van de ontwikkelingen meld je dan ook aan op de website van gitaarcafevaassen.nl.

 

 

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: