VAASSEN – Het was de vierde keer dat SV Vaassen heeft meegedaan met de Grote Clubactie. We kunnen nu al zeggen dat we er volgend seizoen weer bij zijn. De opbrengst van de lotenverkoop is bestemd voor verschillende jeugd activiteiten en voor het pannaveld dat er komt tijdens het 100-jarig bestaan.

De enorme inzet van alle leden van de club is geweldig geweest. Onderling werden de verkoopresultaten goed in de gaten gehouden. In totaal zijn er 1149 loten verkocht. Het jeugdlid dat de meeste loten zou verkopen kreeg daar een bon van € 25,00 voor.

De broertjes Kaandorp verkochten in totaal 67 loten. Tygo die bij de J O8 1 voetbalt haalde er 33 op, zijn broertje Davy die bij de RABObank mini Fassy’s speelt eentje meer (34). Sterre van Eekelen, die ook bij de Mini Fassy’s haar voetbalkunsten vertoont verkocht er zelfs 35.

Degene die de meeste loten heeft verkocht (38) was Giovanni Bosch. Hij werd afgelopen zaterdag in het zonnetje gezet en kreeg de bon om iets leuks te kopen.

Ook deze keer is de Grote Clubactie succesvol verlopen. Alle reden om volgend seizoen weer mee te doen. Dank aan alle verkopers en kopers van de loten die samen hebben gezorgd voor dit prachtige resultaat.