De organisatie van de Vaassense Dorpsavonden kan tevreden terugzien op een zeer geslaagde avond op het feestterrein aan de Margrietweg te Vaassen.

Om 7 uur streden maar liefst 20 teams mee in een verhitte strijd voor de wisselbeker van de Veltins Pubquiz, wederom uitstekend verzorgd door quizmaster Peer Jochems in de schaduw van de bomen op het plein, gelukkig was de tap dichtbij zodat het goed uit te houden was. Wederom wist het team van Mac Fasna de meeste punten te vergaren en mochten zij voor de 3e keer! De beker in ontvangst nemen en houden.

Hierna stonden de bandleden van Super Sundays gereed voor weer een spetterend optreden, na de eerste nummers wist het publiek waar ze moesten zijn en liep het plein al snel vol en konden de VIOS Dames vol aan de bak om alle dorstige kelen te voorzien van een passend drankje!

Ondanks de hitte hield iedereen het hoofd koel en was het een Super gezellige sfeer op het plein en liet men zich nog graag opzwepen door Super Sundays tot half een.

Volgende week houden we vakantie maar op vrijdag avond 10 augustus gaan we weer helemaal los met om 21.00 uur de DJ’s van Qmusic – Het Foute Uur Live, waarna de nog altijd favoriete band LEAD het feest daarna compleet gaat maken!