Gezellige afsluiting popquiz-seizoen met De Platenkast van mijn Vader Popquiz

door | mei 27, 2024 | Nieuws

Fotocredit: eigen foto’s

 

Met de laatste dagen van het voorjaar in zicht, komt ook het popquiz-seizoen van Achterin de Platenkast tot een einde. Een seizoen dat zij zoals elk jaar afsloten met De Platenkast van mijn Vader Popquiz in Dorpscentrum De Wieken in Vaassen. De quiz waarin de muziek uit de jaren ’60 en ’70 centraal staat. En het werd een gezellige middag.

Dit keer namen zij in de puzzelronde voor het eerst ook een voorzichtig kijkje bij de jaren ’80. Maar in de andere rondes werd er uiteraard gewoon flink teruggeblikt. Country, disco, Nederlandstalig, een ronde gewijd aan Hammond-fenomeen Klaus Wunderlich én een ronde rechtstreeks van vinyl: alles uit die tijd kwam voorbij.

De elf aanwezige teams zetten hun beste beentje voor om die wisselbeker te pakken. Een nieuwe beker, omdat Baby Boom Boom de afgelopen drie keer eerste werd en de trofee had mogen houden. De andere teams konden echter niet voorkomen dat het team er ook in deze editie vandoor ging met de hoofdprijs. Tweede werd Pinkstergroep, gevolgd door Das Mannschaft & Sons.

Over Achterin de Platenkast

Begonnen als een blog in januari 2015 is Achterin de Platenkast uitgegroeid tot een community die inmiddels gevolgd wordt door zo’n 750 muziekliefhebbers op Facebook en Instagram. En sinds 2016 organiseren zij op regelmatige basis popquizzen in Vaassen, Emst, Epe en Wapenveld.

 

 

 

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: