Gezamelijke repetitie koren en combo Zangvereniging Zang en Vriendschap voor de jubileumshow

door | jun 10, 2024 | Nieuws

Foto: eigen foto

 

Nog even oefenen……

 

Het was afgelopen zondag een drukte van belang in de Hezebrink in Emst want de vijf koren van zangvereniging Zang en Vriendschap waren druk aan het repeteren voor hun jubileumshow die ze straks op 21 augustus in Emst gaan geven.

De diverse koren zijn al langere tijd bezig met het instuderen van het repertoire maar er zijn ook nummers die de koren samen zingen zoals het openingsnummer dat door het kinderkoor, In Between, het gemengd koor, Song and Relation en vocalgroup Next! gezamenlijk ten gehore zal worden gebracht. Normaal zingen de koren met alleen pianobegeleiding van dirigent Marten v.d. Worp maar tijdens deze show zullen ze worden bijgestaan door een combo. Dit combo was deze zondag ook aanwezig zodat de koren ook daaraan konden wennen. De enige afwezige deze dag was de speciale gast, Karin Bloemen, maar het oefenen van de nummers die zij met de koren zal zingen zal op een later tijdstip plaats vinden. Er zullen nog de nodige repetities volgen voor de show in augustus.

Mocht u zich alvast van een plaats willen verzekeren dan kunt kaarten reserveren via de website van de vereniging: http://www.zangenvriendschapemst.nl Hierop zijn ook de toegangsprijzen te vinden.

 

 

 

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: