Door het ons welbekende virus ligt veel stil en ging het evenement voor het KWF in Frankrijk vorig jaar niet door. En ook dit jaar weer niet, maar des te gemotiveerder is Jenny Berends (Vaassen) om geld bij elkaar te lopen voor Alpe d’HuZes KWF. Helaas staat kanker niet stil, maar gelukkig de onderzoeken ook niet!  Juist hiervoor wil zij elke dag ca. 20 km gaan lopen, en dat 10 dagen lang.

Samen met teamgenoot Toos Herms(Epe) begint zij op 3 juni te lopen. Dit is de dag waarop zij eigenlijk de Alpe d’Huez in Frankrijk zou gaan beklimmen. Vanuit buurtschap Ziek heeft zij een route uitgestippeld naar Nooitgedacht. De plaatsen die zij passeren en/of de nacht doorbrengen verwoorden iets van de ziektefases van een kankerpatiënt: Als voorbeeld: Dag 1;Je wordt Ziek maar je wilt graag helen (lopen via Heelweg) en hopelijk geeft een arts je een lichtpuntje (Lichtenvoorde). Dag 2; Via Vragender en je hoopt tijd te Rekken……..enz. enz.”

Route

  •         3 juni – Ziek via Heelweg naar Lichtenvoorde/Vragender
  •         4 juni – Lichtenvoorde-Rekken
  •           5 juni – Rekken-Diepenheim
  •           6 juni – Diepenheim- Enter
  •           7 juni – Enter-Schuilenberg
  •           8 juni – Schuilenberg-Witharen
  •           9 juni – Witharen-Hardenberg
  •           10 juni – Hardenberg-Nieuweroord
  •           11 juni – Nieuweroord- Orvelte
  •           12 juni – Orvelte-Nooitgedacht

Volgen via Social Media

Tevens is er een toepasselijk lied/popsong bij elke wandeldag gezocht. Van elke dag zal verslag gedaan worden op social media. De overnachtingen voor de dames zijn inmiddels allemaal rond. Deze zijn allemaal gratis beschikbaar gesteld door de “beddenverhuurders” in de 10 plaatsen!  Via de Facebookpagina en het Instagramaccount van Jenny Berends is de actie te volgen https://www.facebook.com/jenny.berends.9 , maar ook (openbaar) via de Facebookpagina van Team de Keet-Herms https://www.facebook.com/teamdekeetherms en het instagramaccount @keetherms. Per dag zal er gemiddeld 20 kilometer gewandeld worden. Men kan ook een dag(of meerdere) meelopen,  maar dan vanzelfsprekend ook gesponsord. Neem voor informatie gerust contact op met Jenny Berends: 0613902790.

Doneren/sponsoren

U kunt natuurlijk ook doneren/sponsoren per km vanuit huis. Per dag. per kilometer of een vrij bedrag storten. Voor het KWF, maar zeker als steuntje in de rug voor de wandelaars. Dit kan het eenvoudigst via deze link: https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/JennyBerends369/alpe-dhuzes-2021 Dat is de pagina van Jenny Berends op de officiële site van Stichting Alpe d’HuZes.  Zo komt het bedrag ook gelijk op de goede plek!

Motto: Opgeven is geen optie!

 

Met vriendelijke groet,

Willia Jacobs-Leurink

Teamcaptain Team de Keet-Herms