Geslaagde eerste indoor springwedstrijd bij HV De Cannenburgh

door | nov 7, 2023 | Nieuws

Zaterdag 4 november organiseerde Hippische Vereniging De Cannenburgh voor het eerst een officiële indoor springwedstrijd voor paarden in de classes van 60 cm tot en met 1.35 m.
Ruim 100 deelnemers kwamen naar Vaassen om voor het eerst deel te nemen aan een springwedstrijd in de mooie accommodatie. Daar zaten ruiters bij die voor het eerst deelnamen aan een wedstrijd, ruiters met heel jonge paarden en professionele ruiters en ervaren combinaties.

De dag was geruime tijd voorbereid en de vereniging had het eerst geprobeerd met een oefenparcours. Daar kregen we al enthousiaste reacties op. Een mooi parcours voor een officiële wedstrijd neerzetten vraagt wel wat meer. De vereniging is door veel partijen geholpen. Zo konden we mooie professionele hindernissen lenen van Zadelmakerij Hollander, Bonfix BV, Siemerink Stables en VOF Hanekamp. Hoveniersbedrijf Jutten zorgde voor mooie aankleding met boompjes in het parcours. Paardenvoeder Hartog stelde prijzen beschikbaar voor de lagere klasses. Eigen leden hadden thuis heerlijke soep gemaakt en dat ging er goed in met het gure november weer. En de eigen leden hielpen overal mee: als parcoursbouwer, ringmeester, omroeper, secretariaat, achter de bar en op de parkeerplaats. Ons lid Mart Mols hielp als officieel KNHS jurylid mee. Deelnemers waren enthousiast over de ontspannen sfeer, mooie accommodatie en goede bodem in de hal voor de paarden.

Er staat alweer een oefenparcours in de planning voor januari en maart, meer info hierover komt op onze website www.hvdecannenburgh.nl en op startlijsten.nl, hier komt ook alle informatie op te staan voor de volgende wedstrijd op 23 maart 2024!

 

 

 

 

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: