Geslaagd jeugdkamp bij SV Vaassen

door | jun 10, 2023 | Nieuws

VAASSEN – Voetballen, spelletjes en vooral veel lol. Dat was het geval tijdens het slaapfeest van de jeugd bij SV Vaassen. Misschien heeft niet iedereen veel geslapen, maar dat mocht de pret absoluut niet drukken.

Wat was het geweldig! De kinderen hebben volop genoten en de begeleiding zeker niet minder. Wat een enthousiasme, fantastisch!

De jeugd van SV Vaassen heeft een fantastisch kamp gehad op het eigen complex. Twee dagen vol spelletjes, voetbal en vooral veel plezier. Zaterdagmorgen om 10.00 uur kwamen de kinderen op het sportpark aan. De tenten werden ingenomen door de verschillende teams. Toen de ouders waren uitgezwaaid, konden de kinderen in de kantine een lunchpakket maken. De jongsten werden met de auto naar Malkenschoten gebracht. De JO8 t/m JO15 gingen naar het Boschbad Apeldoorn. Er werd door de oudste jeugd heen gefietst in verschillende groepen. Na het avondeten in de kantine werden er verschillende spelletjes gedaan. De mini’s en JO7 en JO8 deden een dierengeluidenspel en mochten toen gaan slapen. De JO9, JO10, JO11, JO12, JO13 en JO15 kregen eerst een voetbalclinic van MB Soccerskills. Daarna volgde een dropping op enkele kilometers van het sportpark af. Zonder hulp van google, telefoons waren niet mee, wisten ze allemaal de weg terug te vinden. Later laser gamen op het hoofdveld was natuurlijk superspannend.

De nacht werd in grote tenten op het veld doorgebracht, waarbij sommigen als een blok hebben geslapen en anderen wat minder. Zondagmorgen om half negen werd gezamenlijk ontbeten om energie op te doen voor een programma op het sportpark. Er volgde een zeskamp onder leiding van de begeleiding. Zowel de jeugd als de organisatie heeft twee dagen veel plezier gehad.

 

 

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: