Genomineerden ‘Sportprijs Epe’ en ‘Heel Epe Beweegt-prijs’ bekend

door | dec 4, 2023 | Nieuws

De afgelopen weken konden inwoners en verenigingen een inwoner, sportteam of sportinitiatief voordragen voor de ‘Sportprijs Epe’ en de ‘Heel Epe beweegt-prijs’. Uit alle aanmeldingen heeft de jury per prijs drie sporters of teams geselecteerd. Van 4 tot en met 18 december 2023 kunnen inwoners hun stem uitbrengen om mee te bepalen wie van de overgebleven genomineerden kans maakt op één van de sportprijzen.

 Een bijzondere sportprestatie of -initiatief

Beide prijzen brengen bijzondere sportprestaties, maatschappelijke sportinitiatieven of mensen die daaraan een bijzondere bijdrage leveren uit het afgelopen jaar onder de aandacht. Als aanmoediging om vooral door te gaan, vanwege de uitmuntende prestatie of omdat zoveel andere mensen kunnen bewegen door dit initiatief. De gemeente Epe spreekt met deze prijzen haar waardering uit.

De genomineerden voor 2023

De genomineerden voor de Sportprijs Epe van dit jaar zijn:

  1. Kars Bonhof uit Epe (paardensport)
  2. Elisa Dul uit Oene (inline skaten en schaatsen)
  3. Jeffrey Fikse uit Vaassen (karten)

De genomineerden voor de Heel Epe Beweegt-prijs zijn:

  1. Karin Hoppener (Femmefit)
  2. Arie Velthoen (Driewielclub Vaassen)
  3. World cup team KCVO (Voetbalvereniging KCVO Vaassen)

Stemronde

Een stem uitbrengen kan tot en met maandag 18 december 2023 via www.epe.nl/sportprijzen. Bij de Eper Sportprijs tellen de stemmen van het publiek voor 30% mee in de uiteindelijke keuze voor de winnaar. De overige 70% wordt bepaald door de jury, waar onder andere wethouder Maarten Heere onderdeel van uitmaakt. Bij de Heel Epe Beweegt-prijs telt de keuze van het publiek zelfs voor 50% mee. In iedere categorie wint de genomineerde met de meeste punten één van de prijzen.

Feestelijke uitreiking

Wie of wat wordt dé meest bijzondere sportprestatie en sportinitiatief van het jaar 2023 in de gemeente Epe? Het antwoord op die vraag volgt in de tweede week van januari 2024. De feestelijke uitreiking van de twee sportprijzen vindt plaats tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Epe op maandag 8 januari 2024 vanaf 19.00 uur in het gemeentehuis aan het Marktplein.

 

 

 

 

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: