De gemeente Epe houdt in januari geen nieuwjaarsreceptie voor inwoners en relaties. “Dit is helaas niet mogelijk vanwege de coronamaatregelen”, deelt burgemeester Tom Horn mee.

Vaste onderdelen

Deze receptie werd in voorgaande jaren meestal op de eerste maandag van het jaar gehouden. Met als vaste onderdelen: de nieuwjaarstoespraak door de burgemeester en de uitreiking van de Vrijwilligersprijs, Sportprijs en Heel Epe Beweegt-prijs.

Online nieuwjaarstoespraak

De nieuwjaarstoespraak wordt deze keer online uitgezonden. Dit gebeurt op dinsdag 5 januari via het YouTube-kanaal van de gemeente Epe. We zullen hier ook op onze website en social mediakanalen naar verwijzen.

Vrijwilligersprijs

Vandaag is besloten de Vrijwilligersprijzen pas na 19 januari uit te reiken. Dit vanwege de nieuwe landelijke coronamaatregelen. De namen van de winnaars van de 1e, 2e en 3e prijs worden dus nog niet in december bekend gemaakt, zoals vandaag in de Gemeentewijzer wordt gemeld.

Geen uitreiking Sport- en Heel Epe Beweegt-prijs

De Sport- en Heel Epe Beweeg-prijs worden deze keer niet uitgereikt. Dit vanwege het (groten)deels stilvallen van de sportactiviteiten na de uitbraak van het coronavirus.