Bent u in de problemen gekomen door de toeslagenaffaire met kinderopvangtoeslag? Heeft u hierdoor bijvoorbeeld problemen met uw gezondheid, werk, woning of gezin of heeft u schulden? De gemeente Epe helpt u graag!

 

In Nederland zijn duizenden ouders de dupe geworden door de problemen met kinderopvangtoeslag. De kinderopvangtoeslag van een groot aantal ouders is onterecht stopgezet en teruggevorderd. De Belastingdienst/Toeslagen compenseert hen daar financieel voor.

Maar voor wie in de problemen is geraakt, is dat niet altijd voldoende. Er kunnen bijvoorbeeld problemen zijn ontstaan rondom huisvesting, schulden, inkomen, zorg en opvoeding van kinderen. Herkent u zich hierin? De gemeente Epe biedt graag hulp.

Meld u bij ons

Bij de Belastingdienst hebben zich tot nu toe dertien gezinnen uit de gemeente Epe gemeld. De gemeente heeft met deze gezinnen contact opgenomen. Bent u ook gedupeerd door de problemen met de kinderopvangtoeslag en heeft u hulp nodig? Meld u dan bij ons. Dat kan ook als u zich (nog) niet gemeld heeft bij de Belastingdienst.

Coördinatiepunt Leefbaarheid en Veiligheid

Meld u bij het Coördinatiepunt leefbaarheid en veiligheid van gemeente Epe. We zijn bereikbaar via het algemene telefoonnummer 140578 (vraag naar Coördinatiepunt leefbaarheid en veiligheid). Mailen kan ook: coordinatiepuntlv@epe.nl. Vermeld uw naam en telefoonnummer en onze medewerkers nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Zij helpen u graag verder.