Gelderland maakt zich klaar voor de zesde editie Gelderpop

door | jun 26, 2023 | Nieuws

Foto: Marco Scheurink

JEROEN VAN DER BOOM VERVANGT MART HOOGKAMER OP GELDERPOP

Kickstart jouw zomer op 1 juli in Voorthuizen op hét zomerfestival van Gelderland. Gelderpop kenmerkt zich door de mix tussen grote nationale namen en lokale artiesten, verdeeld over drie verschillende podia. Met een uitgebreid aanbod aan foodtrucks & entertainment is er geen betere plek om de zomer af te trappen!

Jeroen van der Boom op de mainstage

Nadat Mart Hoogkamer eind mei bekendmaakte tijdelijk zijn rust te pakken wegens een burnout, leek het er even op dat hij zijn comeback zou maken op Gelderpop. Toch maakte zijn management onlangs bekend dat Mart op doktersadvies langer zijn rust moet pakken om op te knappen. “Het is erg jammer dat Mart zijn optreden heeft moeten cancelen wegens gezondheidsproblemen. Wij wensen hem een spoedig herstel toe. Gelukkig hebben we snel
kunnen schakelen en een geweldige vervanger gevonden” aldus de organisatie. Niemand minder dan artiest, presentator, imitator én allround entertainer Jeroen van der Boom zal de Leidse volkszanger komen vervangen.

Grote nationale namen

Zoals ieder jaar heeft de organisatie weer flink uitgepakt. Naast Jeroen van der Boom treden ook grote nationale artiesten als Snollebollekes, Tino Martin, Flemming, Van Dik Hout, Outsiders, John West, Darkraver, La Fuente, Mr. Belt & Wezol en Ammar op verdeeld over drie verschillende area’s.

Lokale artiesten

Gelderpop maakt plaats voor lokale artiesten op het podium van de Dance Area en FeesttentXXL. De Dance Area wordt dit jaar gehost door Goosebumps en hier zullen namen als STNGH, Boqqers, Arkayne, DIGIT97, JAPPAARIE met hun beats zorgen voor heerlijke zomerse
sferen aan het strand van Zeumeren. Nijkerkse volkszanger Tim van Leijenhorst mag ook dít jaar niet ontbreken en zal deze keer te vinden zijn in de FeesttentXXL.

Laatste tickets

Op dit moment zijn er nog een aantal tickets te verkrijgen via www.gelderpop.nl/tickets. Wél
verwacht de organisatie dat er in de laatste week voor het evenement nog veel tickets besteld
gaan worden. “We merken een stijging in de ticketverkoop nu we dichter bij het evenement
komen. We raden bezoekers daarom aan niet te lang meer te wachten met het bestellen van
de tickets” laat de organisatie weten.

Algemeen

Datum: 1 juli 2023
Locatie: Recreatiegebied Zeumeren, Voorthuizen
Tijd: 12:00 – 23:00
Leeftijd: 18+
Laatste tickets & info: www.gelderpop.nl

 

 

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: