Geen punten voor handbaldames CVO

door | nov 25, 2018 | Nieuws | 0 Reacties

Zaterdagavond stond de uitwedstrijd tegen Dalfsen op het programma. Om aanspraak te kunnen maken op het kampioenschap moesten de dames winnen. Dit was een moeilijke opgave want Dalfsen heeft een snel team. Maar dit is ook het spel van CVO dus op papier een aantrekkelijke wedstrijd. Het eerste gedeelte van de wedstrijd was Dalfsen gretiger. Toen CVO na 5 minuten een tijdstraf kreeg, kon Dalfsen meteen al uitlopen naar een voorsprong van 5-2. Na een kwartier kwam CVO weer knap terug in haar eigen spel en konden de dames uit Vaassen de stand weer bijtrekken tot 7-7. Daarna ging het steeds beter en CVO liep uit tot een voorsprong van 10-14. Maar op slag van rust wist Dalfsen deze voorsprong helemaal weg te blazen met een paar snelle breaks outs. De ruststand was15-15.

Na rust probeerde CVO haar eigen spel weer op te pakken. Helaas is dit niet gelukt. Door een paar slechte beslissingen van de scheidrechter werd het er niet beter op. Er vielen veel gele kaarten en 2 minuten tijdstraf aan beide kanten. De vechtlust van de dames uit Vaassen was zeker aanwezig maar de kansen die CVO door de overtal situatie kreeg werden nauwelijks benut. Dalfsen kon wederom met een paar snelle breaks scoren. Zij liepen uit en het spel was gespeeld. De punten zijn in Dalfsen gebleven. CVO ( 4 verliespunten)  staat nu met drie andere teams op de tweede plek. Koploper Wijhe heeft alles nog gewonnen. Volgende week wacht voor CVO de wedstrijd tegen deze koploper. Het is van het grootste belang dat CVO dan zorgt dat de punten in Vaassen blijven. De wedstrijd is om 11.40 uur in de Wieken.

Scoreverloop: Corine Vernooy (6), Sara van Bussel (4), Nienke de Graaf ( 3), Laura Stegeman (3), Sharon Prins ( 2), Maud Hagen (2), Eileen Pelgrom ( 2), Jamie Augustinus (1), Amy Bokma (2). Verder speelden mee Eline Meuleman, Dian Brummel en Marlou Boergonje