Het is nog maar de vraag wanneer Engeland definitief uit de EU stapt, maar als het aan de populaire Engelse zanger/gitarist Brian Cristopher ligt komt er helemaal geen Brexit.

“Mijn werkzame leven speelt zich in Europa af met optredens in Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Italië en Portugal, dus het laatste waar ik op zit te wachten is een Brexit. Europa en dan met name Nederland, waar ik al meer dan 1100 optredens heb mogen verzorgen, is altijd goed voor mij geweest. Gelukkig woon ik in Oostenrijk, dus waarschijnlijk merk ik nauwelijks iets van een Brexit, maar het idee spreekt mij niet.”

Najaarstour
Brian is nu onderweg voor zijn Nederlands najaarstour die hem op zaterdag 2 november naar Vaassen voert. In Café De Ruif aan de Dorpsstraat 43, verzorgt hij vanaf 22.00 u. zijn energieke, 3 uur vrijwel non-stop durende optreden waarin hij tijdloze pop- en rock klassiekers tot leven brengt.

Meesterwerken van beroemde popartiesten als The Beatles, Kinks, Rolling Stones en David Bowie of meer recent werk van The Eagles, Billy Joël, Police, Elton John, Sting, Simon and Garfunkel, Robby Williams, Oasis of zelfs Guus Meeuwis worden met passie, energie en vakmanschap vertolkt, waarmee Brian elke zaal, club of pub waar hij zijn opwachting maakt “plat” speelt. Een aanrader.

Zaterdag 2 november, Café Bar De Ruif, Vaassen. Tel. 0578 572 859.
Zie ook www.briancristopher.com

De onderstaande video is van een eerder optreden.