Geef uw inbreng voor de nieuwe woonagenda van gemeente Epe

door | jun 8, 2023 | Nieuws

De komende maanden stelt de gemeente Epe haar nieuwe woonagenda op. Hierin legt zij het gemeentelijk beleid rondom het wonen vast. Daarbij gaat het bijvoorbeeld om welke woningen de komende jaren gebouwd moeten worden. Maar ook hoe woningen in de toekomst betaalbaar blijven voor bijvoorbeeld starters. En hoe zorgen we ervoor dat mensen met een zorgvraag langer zelfstandig kunnen wonen?

Inloopavonden in juni

Inwoners van alle dorpen in de gemeente Epe krijgen de gelegenheid om kenbaar te maken wat voor hen belangrijk is als het gaat om het nieuwe woonbeleid.

In juni organiseert gemeente Epe in elk dorp een inloopavond. U kunt tussen 19.00 en 21.00 uur binnenlopen om uw inbreng te geven voor het nieuwe woonbeleid.

De data en locaties per dorp zijn als volgt:

  • Dinsdag 13 juni: Vaassen, Dorpscentrum De Wieken, Molenstraat 15
  • Woensdag 14 juni: Emst, De Hezebrink, Dominee van Rhijnstraat 69
  • Maandag 19 juni: Oene, Kulturhus, Dorpsstraat 14-16
  • Maandag 26 juni: Epe, Gemeentehuis, Marktplein 1

 

U bepaalt zelf hoe laat u binnenloopt. Gemeente Epe neemt uw inbreng mee bij het opstellen van de nieuwe woonagenda. Deze wordt begin 2024 in de raad behandeld.

Aanmelden

Aanmelden voor deze inloopavonden kan tot twee dagen van tevoren via gemeente@epe.nl. Onder vermelding van zaaknummer 843407, uw naam en datum inloopavond. Graag ook aangeven met hoeveel personen u komt

 

 

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: