Het door Vaassenaren meest meegezongen lied. Dat blijft het Cannenburgher Klöksien van Frans Nieuwenhuis. Daarom hadden drie van de DJ’s der Rossumdaerpers al jaren het idee om dit nummer als basis te gebruiken voor een feestnummer en dat is inmiddels gelukt. Op 17 januari om elf minuten over elf in de ochtend ging het online en zaterdag  25 januari nam wie anders dan de Veluwse Troubadour het eerste exemplaar van de cd in ontvangst.

De toestemming van de zanger van het Vaassens volkslied was voor Jurjen Weerts, Remco Hagen en Laurens Pelgröm een voorwaarde om aan dit project te beginnen. Het bleek dat Frans Nieuwenhuis zelfs vereerd was dat zij met dit plan met zijn nummer bezig waren. Vandaar dat De Maten van Rossum (zoals zij zichzelf noemen) de eerste cd natuurlijk overhandigen aan de zanger.

Omdat De Maten van Rossum het origineel respecteren, hebben zij het Vaassens volkslied als basis gebruikt voor hun nummer, maar blijven zij daar verder bij weg. Zodoende is ook als naam voor dit nummer ‘Kling, Klang’ gekozen. ‘Kling, Klang’ wordt op zondag 23 februari tijdens de zondagavond van carnaval voor het eerst live gespeeld.

De dochter van Frans Nieuwenhuis heeft al toegezegd dat zij dan samen met haar vader aanwezig zal zijn in de dan weer tot Rossumburcht omgebouwde sporthal van Dorpscentrum De Wieken. Dat wordt een extra speciaal moment voor iedereen die De Rossumdaerpers een warm hart toedraagt, omdat Frans Nieuwenhuis in de jaren vijftig van de vorige eeuw (!) al tot de artiesten behoorde die optraden tijdens carnavalsfeesten.