Filmavond in Hezebrink

door | mrt 5, 2018 | Nieuws | 0 Reacties

In je eigen dorp naar de bioscoop. Dat kan in Emst. Op vrijdag 16 maart om 20.00 uur organiseert het dorpssteunpunt De Hezebrink een filmvoorstelling in De Hezebrink aan de Ds. Van Rhijnstraat 69. De zaal is open vanaf 19.30 uur en kaartjes kosten € 6,50 per persoon.

De voorstelling begint om 20.00 uur. De kassa en de zaal gaan een half uur voor aanvang van de voorstelling open. Het zou fijn zijn als u de entree met gepast geld betaalt. Toegangskaarten reserveren is niet mogelijk en wij adviseren u dan ook op tijd te komen. De entree bedraagt € 6,50 per persoon.

De film vertelt het waargebeurde verhaal van drie Afro-Amerikaanse wetenschapsters die allen werkten in de West Area Computing Unit van het NASA Langley Research Center. De West Area Computing Unit was een groep die uitsluitend uit vrouwelijke Afro-Amerikaanse wetenschappers bestond en een belangrijk aandeel had in de ruimtewedloop. Dankzij hun berekeningen slaagde de Amerikaanse ruimtevaarder John Glenn er in 1962 als eerste Amerikaan in een baan om de aarde te vliegen.

Indien u meer wilt weten over de film die vertoond wordt kunt u informatie ophalen in het dorpshuis de Hezebrink in Emst.

Voor informatie en/of aanmelding kunt u terecht bij:
Dorpssteunpunt Hezebrink, contactpersoon Linda Seinstra

Telefonisch bereikbaar via Koppel-SWOE 0578-676767 of email l.seinstra@koppelswoe.nl

Voor meer informatie kijk op www.swo-epe.nl

 

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: