Fietslabyrint De speulbrink

door | jun 10, 2023 | Nieuws

Woonzorgcentrum De Speulbrink in Vaassen spaart voor de aanschaf van het fietslabyrint. Hiermee kunnen de bewoners en bezoekers van de dagbesteding door herkenbare plekken in Nederland fietsen, maar ook wereldwijd. Het fietslabyrint kan gebruikt worden met hulp van de fysiotherapeut, een zorgmedewerker, een vrijwilliger, een familielid of mantelzorger.

Het fietslabyrint heeft voor een proefperiode in De Speulbrink gestaan. Op deze manier konden bewoners, cliënten en naasten de fiets uitproberen. Dit heeft voor veel mooie momenten gezorgd.

Zo fietste een bewoner door haar geboorteland Indonesië, een ander langs herkenbare plekken in Utrecht, weer een andere bewoner langs het huis van haar petekind in Anna Paulowna en een bewoonster door Valkenburg met de herinnering aan de vakantie met een geliefde. Veel bewoners fietsten door de binnenstad van Apeldoorn en over de markt. Zij waren allen zichtbaar onder de indruk van deze nieuwe zorgtechnologie.

Rondom het 60-jarige jubileum op 25 en 26 mei is er al veel gedoneerd, maar we zijn er nog niet!  Om het aanschafbedrag te kunnen realiseren wordt ook via andere kanalen de doneeractie onder de aandacht gebracht.

Gunt u de bewoners van De Speulbrink op deze manier veel fietsplezier dan wordt uw bijdrage aan het fietslabyrint zeer gewaardeerd. Doneren kan via onderstaande link.https://www.viattence.nl/nieuws/donaties-fietslabyrint

 

 

 

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: