Zondag de 17e maart is het weer zover, het eerste van KCVO speelt thuis tegen Helios uit Deventer.  Bij die wedstrijd is Ferron Spijker de pupil van de week. Ferron is 9 jaar en speelt in de JO11-4.

Ferron zit op de Violier en zit in groep 6. Gymmen vindt hij het leukst net als veel spelen met zijn vriendjes Chiel, Kas, Merlijn en Benjamin. Maar hij kon nog wel veel meer vriendjes opnoemen. Het is duidelijk dat Ferron met iedereen goed overweg kan.

Ferron is ook net als vele anderen begonnen bij de WorldCup van KCVO. Hij is vorig jaar zelfs kampioen geworden. Nu speelt hij in de JO11-4 als links midden of links buiten. Dit team zit vol met talenten en wordt getraind/begeleid door Vincent en Jonathan. Het enthousiasme en de klasse spat er bij dit team vanaf. Op dinsdag word er af en toe getraind met het eigen team en door de eigen leiders, dat vindt Ferron heel erg leuk.

Ferron heeft één broertje, dat is Ivano. Buiten het voetballen om speelt Ferron veel met zijn bestuurbare auto. Dat doet hij ook veel met zijn vader. Hij rijdt dan samen met zijn vader wedstrijden en heeft hiervoor zelfs een beker voor talent van 2018. Ook daarin blinkt hij dus uit.

Verder vindt hij pizza/patat en pannenkoeken het lekkerst om te eten. Spruitjes laat hij het liefst staan.

Ajax is zijn favoriete club en Lasse Schöne is zijn favoriete speler.

De spelers van het eerste kent hij nog niet echt, maar dat verandert wel na zondag. Hij heeft er veel zin en hoopt dat KCVO met 2-0 wint.

Heel veel plezier Ferron….