Na een intense verbouwing is het dorpshuis de Hezebrink in Emst helemaal vernieuwd. Op zaterdag 8 september zal er een feestelijke opening worden gehouden.

De feestelijke opening begint ’s middags al voor de jeugd van Emst. Van 14.00 tot 17.00 uur is  de E(mst)-factor. Kinderen in de leeftijd tot en met 14 jaar laten hun talenten laten zien in een spetterende show die gehouden  wordt in de Bloemendaalzaal van de Hezebrink. Er is een heuse jury die de optredens beoordeelt en een winnaar kiest.

De show is voor iedereen gratis te bekijken.

Voor de volwassenen wordt de opening van de Hezebrink gevierd met een feestavond. In alle zalen is er iets te beleven en voor elk wat wils.
Er is een jaren ’70 disco. Heerlijk weer even terug naar deze tijd. De bekende muziek, maar ook de bekende outfit. Kom gekleed in je jaren ’70 outfit naar deze disco en ga eens helemaal los op de dansvloer.
Er is een danszaal waar men op de klanken van de muziek van Tinus en Martie van Huffelen met de voetjes van vloer kan. De rumba, de foxtrot of de cha cha cha, het kan allemaal in de stijldanszaal.
Er zal ook een casino zijn. Waag eens een gokje en wie weet ben je een echte winnaar.

De E-factor voor volwassenen wordt ook gehouden. Kom muziek maken, dansen, zingen of een verhaal voordragen. Alles is mogelijk. Ieder talent is welkom. De talenten worden door een jury beoordeeld.

Klinkt deze feestelijke avond je als muziek in de oren? Bestel dan bij de Hezebrink je gratis toegangskaarten voor deze avond op 8 september aanstaande. De avond begint om 20.00 uur.