Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vaassense Zomerfeesten in centrum Vaassen

6-juli-2022 19:00

Foto: Leon Durville Dorpsavond impressie 2018

Woensdag 6 juli de kampioenen van alle sportclubs van Vaassen in het zonnetje gezet met aansluitend een BBQ”!

Dit jaar gaat c.s.v. Vios de Dorpsavonden weer organiseren en wel in een nieuw jasje met een nieuwe naam:  De Vaassense Zomerfeesten!

De organisatie commissie is volop bezig met de voorbereidingen om op het marktplein van Vaassen op woensdag 6 en 27 juli en woensdag 17 augustus drie oergezellige feestavonden te organiseren.
Daarin is een mooie samenwerking aangegaan met Café de Toren.

In de afgelopen 2 jaren konden uiteraard de Dorpsavonden niet doorgaan, maar er is niet stilgezeten en de contouren voor een nieuw concept zijn uitgewerkt. Zo stond de locatie terug op het marktplein bovenaan het wensenlijstje. Maar ook een gezellige avond voor iedereen van jong tot oud!

Daarom is het idee ontstaan om de avond vroeger te laten beginnen met een lekker hapje en drankje en een gezellig muziekje, wat later op de avond overgaat naar een ouderwets gezellig feest. Ook aan de jongste bezoekers is gedacht, voor de allerjongsten hebben we een kinderdorp in gedachte waar de kinderen, onder toezicht, lekker kunnen spelen en knutselen.

Onder het motto als de kinderen het naar het zin hebben, hebben de ouders ook een gezellige avond! Aldus het enthousiaste organisatie comité!

Aan de avonden zijn thema’s gehangen, zo worden woensdag 6 juli de kampioenen van alle sportclubs van Vaassen in het zonnetje gezet met aansluitend een BBQ, 27 juli de Italiaanse avond met lange tafels waaraan een ieder gezellig kan eten en drinken en als afsluiting op 17 augustus de foute avond met een pub quiz.

Alle avonden zijn vrij toegankelijk!

 

Gegevens

Datum:
6-juli-2022
Tijd:
19:00
Evenement Categorie:

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: