Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Toneelavonden Burgemeester van Walsem groep Emst

januari 27 19:00 - januari 28 19:00

Vanaf september 2022 is de toneelgroep aan het repeteren en zullen op 27 en 28 januari 2023  het toneelstuk “Boerenkool met worst” voor u op de planken gaan brengen. Het is een blijspel in drie bedrijven, geschreven door M. de Bildt. De aanvang van de toneelavonden is 19.30 uur in De Hezebrink aan de Ds. Van Rhijnstraat 69 in Emst.

“Boerenkool met worst” is een plattelandskomedie in drie bedrijven en speelt zich af op de boerderij van moeder en dochter Landstra.

Zodra de ouwe sjacheraar Berend ten tonele verschijnt is niets en niemand nog veilig voor zijn grappen. Hij pikt gehaktballen uit de pan en voert oma dronken uit de theepot waar hij de peperdure cognac heeft ingegoten. Maar ook weet hij op slinkse wijze een bevriende boerin -die de pacht niet op tijd kan betalen- van de financiële ondergang te redden. De eigenaar van de boerderij, een verwaande jonkheer, wordt op een prachtige manier in zijn hemd gezet. En daar werkt dan ook iedereen aan mee. En wat boerenkool met worst daarmee te maken heeft…

U bent in elk geval verzekerd van een gezellig avondje uit. Dat kunt u gerust overlaten aan de toneelgroep Burgemeester van Walsem die dit jaar voor het 46ste jaar op de planken staat.

Kaartjes kosten € 7,00 per stuk en zijn vanaf heden verkrijgbaar bij de Hezebrink of Benzinestation Tellegen aan de Hoofdweg 41 in Emst.  De voorstellingen beginnen om 19.30 uur en de zaal is vanaf 19.00 uur open.

 

 

 

 

 

Gegevens

Begin:
januari 27 19:00
Einde:
januari 28 19:00
Evenement Categorie:

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: