Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

SV Vaassen voetbal kwis

mei 25, 2019 20:00

In navolging van de uiterst succesvolle eerdere edities, wordt er ook dit jaar weer “de grote SV Vaassen Voetbalkwis” georganiseerd. Uiteraard vindt deze
weer plaats in de gezellige kantine van S.V. Vaassen op sportpark “De Kouwenaar” en wel op zaterdag 25 mei 2019.
De presentatie is wederom in handen van Desmond Meijer, die aan de hand van diverse videofragmenten, foto’s en fraaie anekdotes de 100 vragen op de deelnemers af zal vuren.

Dankzij 3 grote beeldschermen en een professioneel geluidssysteem zijn de quizvragen voor iedereen uitstekend te volgen.
De quiz zal bestaan uit 20 rondes van 5 vragen. Een deskundige jury zal de gegeven antwoorden op juistheid controleren en erop nazien dat het spel eerlijk en zonder het gebruik van smartphones gespeeld wordt. Natuurlijk zullen er tussen de rondes door voldoende pauzes gehouden worden om de vragen met andere teams te bespreken en de inwendige mens te versterken.

Aan het einde van de avond zullen tijdens de prijsuitreiking de winnende teams gehuldigd worden. Bovendien vindt dan de grote verloting plaats. Loten kunnen voorafgaand en in de pauze van de quiz aangeschaft worden.

Er wordt gespeeld in teams van minimaal 3 en maximaal 5 personen. De kosten voor deelname bedragen slechts €10,- per team. Dat is onder andere om te voorzien in een hapje en een drankje.
Het is inmiddels een mooie traditie dat ieder team in voetbal-gerelateerde uitdossingen aantreedt. Voor het beste/meest ludiek geklede team ligt ook dit jaar weer een mooie prijs in het verschiet.

Aanvang quiz is 25 mei 2019 om 20.00 uur (Kantine opent om 19.15 uur).
Inschrijven kan via e-mail: svvkwis@gmail.com onder vermelding van een originele teamnaam en het aantal teamleden.

Gegevens

Datum:
mei 25, 2019
Tijd:
20:00
Evenement Categorie: