Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Stichting Vrijheid in de Gemeente Epe hervat programma

november 1 20:00

De “Stichting Vrijheid in de Gemeente Epe” is opgericht op 6 december 2018 als gevolg van een eerder initiatief van een aantal maatschappelijke organisaties in de Gemeente die met het oog op de viering van 75 jaar vrijheid dit als groep, gemeente-breed willen neerzetten.

De lezingen die vorig jaar tot twee keer toe niet konden doorgaan zullen november a.s. alsnog plaatsvinden.  Personen die vorig jaar een ticket hebben besteld voor de afgelasten lezingen in 2020 zullen eerst een e-mail krijgen.

Op de site van Stichting Vrijheid in de gemeente Epe kunt u een gratis ticket reserveren https://www.vrijheidgemeenteepe.nl/lezingen

maandag 1 november 2021 – lezing door Prof. Dr. Matthieu Segers over 75 jaar bevrijding en de uitdagingen voor Europa van vandaag

Matthieu Segers is hoogleraar contemporaine Europese geschiedenis aan de Universiteit van Maastricht. Zijn specialismen zijn de na-oorlogse betrekkingen tussen West-Duitsland en Frankrijk en de transatlantische verhoudingen in het licht van de Europese integratie.

De lezing wordt gehouden in de Grote Kerk van Epe, aanvang 20.00 uur en inloop vanaf 19.30.

 

Gegevens

Datum:
november 1
Tijd:
20:00
Evenement Categorie: