Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Rabobank Sportsbalmcross 6 november 2021

november 6 14:00 - 17:00

Door de Covid-19 toestanden heeft het mountainbiken in Nederland een enorme vlucht genomen. Wielerclub Houdt de Ketting Strak gaat daarom op zaterdagmiddag 6 november a.s. een wedstrijd organiseren voor de leden van de wielerclubs Houdt de Ketting Strak uit Emst, MTB Club Epe en TC de Veluwe, eveneens uit Epe. Er zal een mooi parcours uitgezet worden rondom en over de zandbult aan de Dellenweg in Epe, tegenover de Hertenkamp.

Voor de deelnemers komt er een zogenaamde “chickenrun” voor diegene die de zandbult te zwaar vinden en deze niet over willen. Voor iedereen duurt de wedstrijd 45 minuten + één ronde. De start zal zijn om 14.00 uur vlak bij de zandbult. Deelnemers moeten om 13.30 uur aanwezig zijn en kunnen zodoende het parcours verkennen.

Leden van Houdt de Ketting Strak, MTB Club Epe en TC de Veluwe kunnen zich voor 3 november aanmelden middels het sturen van een mail naar wedstrijden@hdks.nl met vermelding van naam en van welke vereniging men lid is. Deelname is gratis en er zijn mooie prijzen te winnen. Publiek is uiteraard ook van harte welkom.

Gegevens

Datum:
november 6
Tijd:
14:00 - 17:00
Evenement Categorie: