Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Oktoberfeesten in Vaassen met een dag uitgebreid met op de 15e Bier und Weine fest

15-oktober-2022

 

Om te vieren dat het leven weer gevierd mag worden na de Coronaperiode, heeft De Rossumdaerpers de komende Oktoberfeesten met een dag uitgebreid. Het betekent dat er niet alleen het traditionele Bier und Weinfest wordt gehouden op zaterdag 15 oktober, maar de weer omgebouwde sporthal van dorpscentrum De Wieken een dag eerder al open gaat voor Vaassen celebrates disco.

De carnavalsvereniging hoopt met deze uitbreiding van het feest een nog bredere doelgroep aan te spreken. De club wil er zijn voor iedereen in Vaassen en omgeving en denkt mensen te bereiken die zich misschien niet meer helemaal op hun plek voelen bij de gebruikelijke activiteit met veel Duitse invloeden. Op beide avonden komen er uitstekende artiesten die voor twee totaal verschillende, maar wel leuke feesten zorgen.

,,Aan het begin van de Coronaperiode hebben we gezegd dat we die wilden afsluiten met een meerdaags evenement om te vieren dat we de grote problemen van de pandemie achter ons hebben gelaten”, aldus voorzitter Rob Hoppenbrouwer. ,,Dat bleek praktisch moeilijk te zijn, maar we blijven trouw aan het principe dat we nu iets extra’s willen doen. Vandaar dat we dit idee hebben en zo hopelijk vele mensen uit het dorp en de omgeving kunnen binden.”

Gegevens

Datum:
15-oktober-2022
Evenement Categorie:

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: