Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Na anderhalf jaar weer popquizzen met Achterin de Platenkast

oktober 24

Het is bevestigd! Na ruim anderhalf jaar kan er weer gequizt worden in Vaassen. Op 24 oktober 2021 organiseert Facebook-community Achterin de Platenkast in thuishaven De Wieken de vijfde Achterin de Platenkast Popquiz. En iedereen is van harte uitgenodigd om mee te doen! Teams bestaan uit maximaal 5 personen en deelname kost € 5 per team. Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar popquiz@achterindeplatenkast.com of laat het weten met een berichtje via www.facebook.com/achterindeplatenkast.

Houd er rekening mee dat Achterin de Platenkast voor deze quiz gebonden is aan de regels die de overheid heeft gesteld met betrekking tot evenementen en corona. Dat betekent dat iedere deelnemer óf negatief getest op, óf net hersteld van, óf voldoende gevaccineerd tegen COVID-19 moet zijn. Dit kan aangetoond worden met de QR-code op papier of in de corona-app, en een geldig identiteitsbewijs.

Over Achterin de Platenkast

Begonnen als een blog in januari 2015 is Achterin de Platenkast uitgegroeid tot een community die inmiddels gevolgd wordt door meer dan 400 muziekliefhebbers op Facebook en Twitter. Je kunt er meedoen met de doordeweekse quiz Raad het Plaatje, jouw vergeten platen delen, de blogs volgen en de vele verschillende rubriekjes lezen.

Gegevens

Datum:
oktober 24
Evenement Categorie: