Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Midwinterloop én Midwinterwandeling op 7 januari 2023 bij c.s.v. VIOS Vaassen

7-januari-2023

Foto; VIOS Vaassen

Traditiegetrouw organiseren we bij VIOS de Midwinterloop op de eerste zaterdag van het nieuwe jaar. In de afgelopen twee jaar was het echter anders, vanwege de coronapandemie. In de winter van 2021 en 2022 kon de loop niet doorgaan. We hebben daarom op 18 juni 2022 de Midzomerloop georganiseerd. Dit was aan het einde van het voetbalseizoen in een erg drukke periode. Daarnaast was het ook nog eens een hele warme (!) dag! Na deze dag hebben wij geconcludeerd dat dit evenement toch beter bij VIOS past in de winterstop in januari. Daarom kijken we er erg naar uit om deze wintertraditie voort te zetten. Op 7 januari 2023 hopen we dan ook weer veel lopers te mogen verwelkomen.

De VIOS Midwinterloop is een gezellige familieloop waar ook veel deelnemers van onze buurverenigingen, scholen en atletiekverenigingen aan mee doen. Iedereen is van harte welkom!
De hardloopafstanden zijn 1,5 km – 3 km – 5 km en 10 km. De korte afstanden voor de jongste jeugd worden uitgezet op het sportpark en zijn geheel verkeersvrij. De 5 en 10 km leiden je richting ’t Loar over de verharde weg.

Ook de Midwinterwandeling is weer uitgezet!
In het prachtige uitgestrekte en unieke natuurgebied, zo dicht bij VIOS, loop je een route van 10 of 14 kilometer. De wandelroute is grotendeels verkeersvrij en onverhard en ook hier is iedereen van harte welkom om deel te nemen!

Inschrijven voor de hardloopwedstrijd en de midwinterwandeling kan nu al (vanaf 1 november 2022). Zie www.midwinterloop.nl.

C.s.v. VIOS Vaassen, Sportpark De Kouwenaar, Woestijnweg 63 8172 CN Vaassen

 

Gegevens

Datum:
7-januari-2023
Evenement Categorie:

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: