Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Medverka komt met musical “Puinruimers”!

3-april-2022 14:30

VAASSEN – Zaterdag 2 april gaat het dan weer gebeuren na een “corona” stilte van ruim 2 jaar. “Medverka”.. deze naam komt vanuit de Zweedse taal en betekend “Samenwerken”! En dat doet de musicalgroep toch al bijna 25 jaar. Niet altijd onder de naam “Medverka”. Deze naam is zo’n 15 jaar geleden gekozen door de groep.

De groep heeft een moeilijke periode achter de rug door de Coronapandemie. Maar met nog een paar kleine hobbels (toch nog af en toe wat uitval door Corona) is men nu enthousiast bezig om een mooie voorstelling op 2 april a.s. in première te laten gaan. Ook hoopt men jongeren en ouderen vanaf 9 jaar weer te enthousiasmeren om lid te worden van deze muzikale groep.

“Puinruimers” is een leuke musical vol grappige typetjes, een humoristische verhaallijn en mooie muziek….

“Op een ochtend kijkt het Mensje op de maan door haar telescoop naar de aarde en schrikt zich werkelijk een ongeluk! ‘Moeder Natuur’ ligt te slapen in haar eigen vuilnis, ‘Vadertje Tijd’ rent overspannen in het rond, op zijn hielen gezeten door zijn wanhopige assistent ‘Stopwatch’ die de pauzeknop maar niet kan vinden!

Wat is er toch aan de hand!?

Al turend door zijn telescoop ontdekt het Mensje dat er ineens ‘monstertjes’ bij Moeder Natuur logeren. Die monstertjes vervuilen de boel en stoppen tussendoor steeds energydrink in de thee, van de normaal zo kalme Vadertje Tijd”, …

Ook zo nieuwsgierig? De voorstelling wordt gehouden in basisschool ’t Mozaïek aan de Westerenkweg 19  8172 VT in Vaassen en wel op..

Zaterdag 2 april 19.00 uur
Zondag 3 april 14.30 uur
Zaterdag 9 april 19.00 uur
Zondag 10 april 14.30 uur

Toegangskaarten a € 2,50 voor kinderen t/m 12 jaar en € 3,00 vanaf 13 jaar en ouder, kunt u bestellen via:

Gerry Berkhoff: 0578 575883 of via de email medverkavaassen@gmail.com

 

Gegevens

Datum:
3-april-2022
Tijd:
14:30
Evenement Categorie:

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: