Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Herfstfair Kasteel Cannenburch

15-september-2017 11:00 - 17-september-2017 17:00

Ook in 2017 is Kasteel Cannenburch in Vaassen, Gelderland weer het decor voor de sfeervolle Herfstfair! Het van oorsprong middeleeuwse kasteel Cannenburch ligt in een prachtig oud parkbos met weilanden en vijvers. Een schitterend landschap. In deze bijzondere entourage vindt de Herfstfair plaats van vrijdag 15 t/m zondag 17 september 2017 met stands langs de paden en waterpartijen.
D
e Herfstfair: heerlijk struinen door het kasteelpark, shoppen bij de sfeervolle stands van veelal gepassioneerde vakmensen, streekproducten, tuinplanten, herfstdecoraties …. Maar ook brocante, outdoorkleding en laarzen, serviezen, muziek, wijnproeverijen. Trek gerust de hele dag uit om heerlijk rond te struinen door het kasteelpark, af en toe op een van de terrasjes te genieten van ambachtelijke lekkernijen, de gezellige muziek. Bekijk een bloemschikdemonstratie of breng ook een bezoek aan het kasteel.
Wij verheugen ons erop om weer duizenden bezoekers te verwelkomen in deze fijne ambiance!
De vorige edities hadden we een expositie van creatieve “floral dresses”. Dit jaar hebben we nieuw origineel groen thema: “groene tassen”, met als hoofdprijs een heerlijk Landal Greenparks verblijf.

Herfstfair met kasteelbezoek en Verborgen Trappentour
Ook altijd al willen weten wat er zich achter de gesloten deuren van het kasteel afspeelt? Tijdens de Herfstfair krijg je de unieke kans om onder begeleiding van een gids de geheime gangen, trappen en vertrekken van kasteel Cannenburch te ontdekken!

De Verborgen Trappentour begint op de begane grond van het kasteel. Vervolgens opent een onopvallende deur, laat je alle overige museumbezoekers achter je en begint de klim richting de toren van het kasteel. Onderweg komen je verschillende dienstruimtes tegen en ook breng je een bezoek aan de fragmentenzolder.
De tour eindigt met een adembenemend uitzicht op de omliggende bosrijke omgeving vanuit ‘De ui’ van het kasteel.

Gegevens

Begin:
15-september-2017 11:00
Einde:
17-september-2017 17:00
Evenement Categorie:

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: