Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gran Fondo Veluwe toertocht!

9-september-2017

The Nature Ride
Rij rond het grootste natuurgebied van Nederland
NL Tour Rides presenteert de Gran Fondo Veluwe, een toertocht door het grootste natuurgebied van Nederland. Over rustige wegen door de bossen, hei en heuvels kun je een on-Nederlands mooie toertocht rijden. Onderweg schotelen we je een aantal mooie uitdagingen voor.

Gran Fondo Veluwe is stoempen, klimmen, tijdrijden en genieten
Door een werkelijk schitterend landschap. Je zult verrast zijn hoeveel hoogtemeters. Je kunt kiezen uit drie afstanden; 80 km, 120 km of 160 km. Op drie segmenten kun je een korte individuele tijdrit rijden, waar we diverse klassementen van maken.

Een echte Gran Fondo dus waarin je kunt genieten van de natuur en rustige landelijke wegen en de fietspaden.

Oogstrelend Kasteel Cannenburch
Ook de start en finish lokatie is oogstrelend. Op de oprijlaan van Kasteel Cannenburch bij Vaassen (boven Apeldoorn) heten we je van harte welkom voor de start.

En na afloop bieden we je daar in het Finish Village een lekker Kwaremont Biertje aan nadat onze rondemissen je een medaille uitgereikt hebben voor een prachtprestatie.

De Gran Fondo Veluwe rij je met je vrienden
Gezellig met je fietsgroepje de Gran Fondo Veluwe rijden, voor- en achteraf verzamelen aan jullie eigen gereserveerde tafel en na de tocht napraten over de klimmetjes en de tijdritten, onder het genot van een drankje? Dat kan allemaal. Als je samen met 5 personen of meer inschrijft, krijg je leuke extra’s, maar je betaalt niet meer. Schrijf in met een vriendenteam.

In het Gran Fondo Amsterdam Finish Village is een eigen tafel voor je gereserveerd, waar je ’s ochtends een kop koffie of thee aangeboden krijgt en na de tocht je eerste drankje.

Schrijf je in!
De voorinschrijving sluit 6 september 2017 23.59 uur.
Voor informatie; http://www.granfondoveluwe.nl/#inschrijven

Gegevens

Datum:
9-september-2017
Evenement Categorie:

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: