Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Burendag

september 22, 2018

Burendag is een jaarlijks terugkerend feest dat je samen viert met je buren en de buurt op de 4e zaterdag in september. In 2018 vieren we Burendag op 22 september. Het is een dag waarop je gezellig samen komt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt.

Ontmoeting
Buurten worden leuker, socialer en veiliger als buren elkaar ontmoeten en zich samen inzetten voor hun buurt. Douwe Egberts en het Oranje Fonds ondersteunen je daar graag in.

Douwe Egberts
Douwe Egberts brengt buren met elkaar in contact, met een goede kop koffie. Met koffie kun je echt even de tijd nemen voor je buren. Koffie is voor buren het begin voor het leggen en versterken van de contacten. En die contacten zijn de basis voor een leuke Burendag!

Oranje Fonds
Het Oranje Fonds steunt sociale initiatieven en bevordert zo contact en verbinding tussen groepen mensen. Ook met Burendag willen wij mensen dichter bij elkaar brengen. Daarom was het mogelijk als buurt sinds eind juni een aanvraag tot max. € 400,= in te dienen bij het Oranje Fonds om jullie Burendagplan te kunnen uitvoeren. Hier kunt u de voorwaarden voor particulieren of organisaties nog teruglezen. Let op! Het budget is op en er kan geen bijdrage meer worden aangevraagd. Activiteiten kunnen nog wel worden aangemeld en u krijgt ook een Burendag feestpakket als uw activiteit voor 1 september is aangemeld.

Actviteiten in Vaassen
van 10:00 tot 17:00 uur
Wijksteunpunt Bloemfontein. Klik hier voor meer info.

van 10:00 tot 17:00 uur
Speeltuin en wijkvereniging de Kouwenaar. Klik hier voor meer info.

van 11 uur tot 16 uur
Speeltuin, Kornoeljestraat

van 14 uur tot 17 uur
Gezellig samenzijn met bewoners en buurt,
Brunholdplaats

van 16 uur tot 23 uur
Activiteitendag, de Wagenmakersstraat

Activiteiten in Epe
van 10 uur tot 17 uur
Burenfair, Roggestraat

van 15 uur tot 23 uur
Het speelveldje weer netjes maken, Willem van Oranjestraat

Gegevens

Datum:
september 22, 2018
Evenement Categorie:
Website:
https://www.burendag.nl/